Eten & Drinken
Winkelen in Steenwijk
Winkelen
Overnachten
Activiteiten
Informatie

home – activiteiten- rondvaarten

Rondvaarten

Steenwijk, met zijn rijke historie en charmante uitstraling, is niet alleen te land een bezienswaardigheid. Het water rondom deze Overijsselse parel biedt bezoekers de unieke kans om haar omgeving vanuit een ander perspectief te beleven: aan boord van een rondvaartboot.

Hoewel Steenwijk zelf misschien geen groot waterwegennetwerk heeft zoals sommige andere Nederlandse steden, maken de nabijgelegen waterrijke gebieden zoals de Weerribben-Wieden het mogelijk om te genieten van schilderachtige rondvaarten. Deze tochten leiden je door rustige wateren, langs uitgestrekte rietvelden en geven je een glimp van het typisch Nederlandse landschap.

Of je nu kiest voor een informatieve tocht waarbij je meer leert over de historie en natuur van de regio, of gewoonweg wilt ontspannen en genieten van de serene omgeving, een rondvaart nabij Steenwijk is een ervaring die je niet wilt missen.

Stap aan boord, laat je meevoeren door de stromingen en ontdek de verborgen schoonheden van Steenwijk en omstreken. De perfecte manier om je bezoek aan deze prachtige stad te complementeren!

Reserveer een rondvaart

In Steenwijk zelf zijn geen rondvaartbedrijven. Vlakbij Steenwijk wel.

Rondvaartbedrijven in de omgeving

Informatie aanvraag

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Uw aanvraag

  * Verplichte velden

  DEEL DEZE PAGINA

  Door op onderstaande knoppen te klikken kunt u deze pagina makkelijk op uw eigen socials delen. Bedankt!