Eten & Drinken
Winkelen in Steenwijk
Winkelen
Overnachten
Activiteiten
Informatie

homewinkels – sport & vrije tijd

Huis & Tuin

Steenwijk biedt een scala aan huis- en tuinwinkels waar u een breed assortiment producten en diensten kunt vinden om uw huis en tuin te verbeteren en te onderhouden. In deze winkels kunnen klanten onder andere het volgende verwachten:

 1. Huishoudelijke apparaten: U kunt huishoudelijke apparaten vinden zoals keukenapparatuur, wasmachines, koelkasten en stofzuigers. Deze winkels bieden vaak ook advies over het kiezen van het juiste apparaat voor uw behoeften.
 2. Meubels en interieur: Voor het inrichten van uw huis bieden huis- en tuinwinkels meubels en decoratieve items. Hier kunt u stijlvolle meubelstukken, verlichting, tapijten en andere decoratieve accessoires vinden.
 3. Tuinbenodigdheden: Als u groene vingers heeft, kunt u in deze winkels alles vinden voor uw tuin, zoals planten, bloemen, tuingereedschap, meststoffen, en zelfs tuinmeubilair.
 4. Klusmaterialen: Voor doe-het-zelvers bieden deze winkels een assortiment aan bouw- en klusmaterialen. U vindt hier gereedschappen, verf, bouwmaterialen en meer voor allerlei soorten projecten.
 5. Tuinadvies: Veel huis- en tuinwinkels hebben deskundig personeel dat advies kan geven over tuinieren, landschapsontwerp en onderhoud van uw buitenruimte.
 6. Huishoudelijke benodigdheden: Naast apparaten bieden deze winkels ook huishoudelijke benodigdheden zoals keukengerei, servies, schoonmaakproducten en nog veel meer.
 7. Tuininrichting: Voor het decoreren van uw buitenruimte vindt u hier tuindecoraties, vogelvoederstations, tuinbeelden en andere ornamenten om uw tuin te verfraaien.

Of u nu op zoek bent naar praktische huishoudelijke artikelen, inspiratie voor interieurontwerp, of alles wat u nodig heeft om uw tuin te laten bloeien, de huis- en tuinwinkels in Steenwijk bieden een verscheidenheid aan producten en diensten om aan uw behoeften te voldoen. Het is de ideale bestemming voor iedereen die zijn huis en tuin wil verzorgen en inrichten.

Hieronder een overzicht van de winkels in Steenwijk

Overige bedrijven:

GroenRijk Tuk | Roomweg 7, 8334 NR Tuk
Hortulanus tuinontwerp en advies | Dieptol 151, 8332 BM Steenwijk
Tuin@vice |  Kallenkoterallee 90, 8331 AJ Steenwijk
Terrasoverkappingen4u | Korte Baan 20, 8331 LA Steenwijk
Welkoop Steenwijk | Roomweg 1, 8334 NR Steenwijk

Informatie aanvraag

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Uw aanvraag

  * Verplichte velden

  DEEL DEZE PAGINA

  Door op onderstaande knoppen te klikken kunt u deze pagina makkelijk op uw eigen socials delen. Bedankt!